POSJETNICE

Posjetnice ili popularno vizitke su neophodne za svakog člana tima svake tvrtke. Najčešće su formata 90×50 mm. Mogu biti tiskane samo s jedne ili obje strane, te plastificirane mat ili sjajnom plastikom. Najčešće su tiskane na 300 gr papiru, ali tisak može biti i na raznim specijalnim papirima. Za više informacija i cijenu pošaljite upit na drim@drim.hr

MEMORANDUMI

Memorandumi mogu biti tiskani na 100 gr ili 120 gr  papiru. Cijena ovisi o količini memoranduma, količini boja, te vrsti papira na kojoj se tiska. Za više informacija i cijenu pošaljite upit na drim@drim.hr

BLOKOVI ZA PISANJE

Blokovi za pisanje su idealan reklamni proizvod kao i važan pomoćnik u svakodnevnom poslovanju. Mogu biti A4, A5, A6 ili neke druge dimenzije, broj listova u bloku se može prilagoditi vašim potrebama i namjeni bloka za pisanje (50, 70, 100 ili više listova). Najčešće se koristi blok koji je zaljepljen “u glavi”, no blokovi mogu biti i perforirani i zaklamani, mogu biti zaljepljeni sa preklopnim kartonom, uvezeni sa spiralnim uvezom. Tisak listova u bloku može biti u jednoj ili više boja, te jednostrano ili obostrano otisnuti. Ukoliko se ne možete odlučiti vrlo rado ćemo zajedno s Vama doći do najboljeg rješenja za vaše potrebe.

Za više informacija i cijenu pošaljite upit na drim@drim.hr

SAMOKOPIRNI BLOKOVI

Samokopirni blokovi tiskani su na samokopirnom (NCR) papiru, mogu biti različitih dimenzija (A4, A5, A6…), te tiskani u jednoj ili više boja. Cijena također ovisi o završnoj doradi bloka, može biti samo ljepljen “u glavi” ili perforian i klaman. Najčešće u bloku ima 100 listova, no mogu imati više ili manje, ovisno o Vašim potrebama.

Za više informacija i cijenu pošaljite upit na drim@drim.hr

ZAHVALNICE I DIPLOME

Zahvalite se svojim partnerima, donatorima…ili poklonite zaslužene diplome svojim polaznicima, djelatnicima i slično. Najčešće su tiskane na 300 gr papiru, no mogu biti i na specijalnim papirima po vašem izboru, različitih dimenzija.

Za više informacija i cijenu pošaljite upit na drim@drim.hr