Dobro došli na web stranicu  D.R.I.M. d.o.o.. Korištenje ove web stranice je podložno Uvjetima korištenja.

KOLAČIĆI (eng. “COOKIES”)

Kao i mnoge druge web stranice koristimo Google Analytics za prikupljanje anonimnih podataka o korisnicima naših web stranica, kako bismo doznali koliko često posjećuju naše web stranice, koje stranice posjećuju, u koje vrijeme ih posjećuju, koliko dugo ostaju i iz koje zemlje dolaze.

  • Ti podatci prikupljaju se pomoću kolačića i IP adresa, a dobivene statistike koriste se za sljedeće svrhe:
  •  za poboljšanje uporabljivosti web stranica.
  •  za praćenje uspješnosti marketinških kampanja.
  •  za analizu obrazaca ponašanja.
  • Ako ne želite da Google Analytics prikuplja te informacije, možete instalirati Googleov dodatak za svoj preglednik koji će to spriječiti.

BLOKIRANJE KOLAČIĆA

Postavke kolačića možete kontrolirati u svom web pregledniku. Prema zadanim postavkama Vaš web preglednik prihvaća kolačiće, no to prema želji možete promijeniti jer većina preglednika omogućava da odbijete prihvatiti kolačiće.

Postavke kolačića u svome pregledniku možete prilagoditi:

 

KOJE KOLAČIĆE KORISTIMO?

Na ovoj web stranici koristimo Google Analytics kolačić. Kada je ovaj kolačić omogućen, prikupljamo informacije o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu. Te informacije nam pomažu u poboljšavanju web lokacije. Kolačići prikupljaju podatke u anonimnom obliku, uključujući broj posjetitelja i stranice koje su posjetili.

KONTAKT

Ako imate pitanja o ovoj politici kolačića ili postupanju s vašim podacima, kontaktirajte nas na email renata.vokal@drim.hr

 

UVJETI KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice D.R.I.M. d.o.o. automatski prihvaćate ove Uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati Uvjete korištenja te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja i da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

Autorska prava

Sadržaj na ovoj web stranici je zaštićen autorskim pravima. Ne smije se reproducirati niti prenositi bez izričitog pisanog odobrenja vlasnika D.R.I.M. d.o.o. Svako neovlašteno reproduciranje i prenošenje sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava što je podložno tužbi.

Sve sadržaje ove web stranice koristite na vlastitu odgovornost i D.R.I.M. d.o.o. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. D.R.I.M. d.o.o. nije odgovoran za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj niti je odgovoran za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja.

Zaštita osobnih podataka

Privatnost i sigurnost posjetitelja web stranice nam je vrlo važna. D.R.I.M. d.o.o. vrlo ozbiljno shvaća zaštitu Vaših osobnih podataka i pridržavamo se propisa Zakona o zaštiti podataka.

DETALJNIJE

 

Smatramo da su korisnici web stranice upoznati sa sadržajem Uvjeta korištenja, da su ih u cijelosti razumjeli i da ih prihvaćaju.

Datum zadnje izmjene: 01.03.2019.